top of page

                                                     1 DECEMBRIE – ”DESTIN DE ȚARĂ”        Cu ocazia celebrării a 99 de ani de la Marea Unire, Colegiul Tehnic ”Nicolae Titulescu” a organizat în amfiteatrul liceului o serie de manifestări menite să marcheze acest important moment istoric. 
        Elevii claselor IX – XII împreună cu mai micii lor colegi de la Grădinița cu Program Normal nr. 12, coordonați de doamna director prof. Rodica Vasilescu, împreună cu prof. Marinela Țapu, prof. Tatiana Lazăr, bibliotecar Raluca Turliu, informatician Valentina Moșescu, educatoarele Petria Ioniță și Adriana Toma, prof. Gabriela Sburlan, prof. Carmen Holban și prof. Oana Mircea, au organizat o expoziție de desene, au intonat Imnul României, au jucat Hora Românească, au cântat și au recitat cântece și poezii patriotice, programul artistic încheindu-se cu un moment de tip flashmob ce a adus bucurie și entuziasm.
        Momentele artistice au oferit mai ales elevilor, dar și cadrelor didactice posibilitatea de a se exprima liber și de a înțelege că Marea Unire din 1918 a fost și este unul dintre momentele cele mai importante pentru poporul român.

bottom of page