top of page

Primul clopoțel la Liceul Tehnologic "Nicolae Titulescu" Medgidia

FESTIVITATEA DE DESCHIDERE A NOULUI AN ȘCOLAR

 

 

           Luni, 11 septembrie 2023, s-a auzit pentru prima data copoțelul în anul școlar 2023-2024, la Liceul Tehnologic ”Nicolae Titulescu” din Medgidia.

          Curtea interioară a liceului a găzduit această activitate încărcată de emoție. Au fost prezenți elevi ai tuturor claselor de liceu, foma de învățământ de zi și seral, elevii de la școala profesională, precum și preșcolarii de la Grădinița cu Program Normal nr 12.

          După intonarea imnului național și a imnului liceului, cuvântul de deschidere a aparținut directorului instituției, Prof. Vasilescu Rodica. Aceasta a transmis un mesaj de bun venit tuturor bobocilor și și-a exprimat optimismul în legătură cu forța de muncă a tuturor, elevi și profesori, care trebuie să facă față provocărilor unui an școlar inedit.

           Elevii și preșcolarii boboci au făcut cunoștință cu diriginții, respectiv educatorii lor, precum și cu noii colegi, s-au familiarizat cu spațiile în care își vor desfășura activitățile.

           Prima întâlnire a tuturor elevilor cu diriginții lor a stat sub semnul unui extemporal la dirigenție, în care au fost prezentate impresii din vacanța care tocmai s-a încheiat, dar și planuri, proiecte pentru anul școlar care tocmai a început.

bottom of page