top of page

”Memoria Timpului – 75 de ani!”

la Liceul Tehnologic "Nicolae Titulescu" Medgidia

          Aniversarea a 75 de ani de la înființarea Liceului Tehnologic ”Nicolae Titulescu” Medgidia a adus împreună elevi, profesori, chemați laolaltă de sentimentul apartenenței și al filiației față de instituția ce a contribuit la desăvârșirea lor ca oameni, ca membrii ai societății, ca profesioniști în diferite domenii de activitate.

               Programul dedicat acestei frumoase aniversări a fost deschis la ora 09.00 de către directorul unității de învățământ, prof. Vasilescu Rodica, prin dezvelirea unei plăci omagiale, care lasă mărturie generațiilor viitoare acest important eveniment.

               Sărbătoarea și-a făcut apoi loc în amfiteatrul liceului, pe scena căruia elevii au desfășurat un spectacol aniversar de excepție, intitulat ”Memoria timpului – 75 de ani!”, care sperăm că a adus multă emoție și bucurie în inimile tuturor.

              Sărbătoarea s-a încheiat cu o reuniune a întregului personal al liceului, care și-a găsit astfel răgaz să se bucure de reușite, să reflecteze asupra dificultăților întâmpinate de-a lungul timpului, să își unească speranțele, obiectivele, ideile, pentru un viitor mai bun al liceului nostru.

bottom of page