top of page

HAI PE NET!

        Campanie Națională de educație și incluziune digitală 11-17 aprilie 2022

        Liceul Tehnologic ”Nicolae Titulescu” Medgidia participă în săptămâna 11 – 17 aprilie 2022 la campania de educație și incluziune digitală ”Hai pe net, 2022!”, versiune localizată în România a campaniei Europene ALL DIGITAL Week 2022 și implementată de Fundația EOS România.

        România se află pe ultimul loc în Uniunea Europeană la nivelul de competențe digitale în rândul cetățenilor – peste 10 milioane de români (16 – 74 de ani) NU au competențe digitale de bază (conform EUROSTAT 2022).

        În acest context, Fundația EOS desfășoară campania de incluziune și educație digitală HAI PE NET! în perioada 11-17 aprilie 2022, sub egida proiectului Împreună în România Digitală.

        Școala noastră participă si de această dată la campanie și este reprezentată de director, Rodica Vasilescu, coordonată de bibliotecar Raluca Turliu și informatician Valentina Moșescu prin parteneriatul cu Biblioteca Municipală Medgidia Filială Nord, reprezentată de doamna Alina Ocheană.

        Campania susține organizarea de activități online, de la simple ore de alfabetizare digitală, la acțiuni ce vizează performanța în mediul online, obiectivele principale ale liceului nostru, sunt: organizarea unor activități de incluziune digitală, testarea competențelor digitale ale elevilor și cursuri online pentru dascăli și profesori pentru a atinge un nivel performant privind utilizarea computerelor și a dispozitivelor mobile cu acces la internet.

bottom of page