top of page

Partenerul nostru de practică – UMEX S.A. PORT OPERATOR

              Vineri, 6 mai 2022, o echipă formată din reprezentanți ai Liceului Tehnologic ”Nicolae Titulescu” din Medgidia a efectuat o vizită la compania UMEX – Operator Portuar, parte a comunității Portului Constanța. Prin această vizită, reprezentanții Liceului Tehnologic ”Nicolae Titulescu” din Medgidia, doamna director, profesor Vasilescu Rodica și doamna profesor Zaharia Elvira, au avut ocazia să ia cunoștință cu condițiile moderne de lucru oferite de această companie, devenită partener de încredere al instituției noastre.
             Colaborarea dintre Liceul Tehnologic ”Nicolae Titulescu” din Medgidia și UMEX – Operator Portuar a fost pecetuită și își manifestă efectele începând cu anul școlar 2022 – 2023, când va începe funcționarea unei clase de învățământ profesional dual, specializarea lăcătuș mecanic prestări servicii. Pe parcursul celor trei ani de studiu, elevii vor desfășura ore de pregătire practică la UMEX – Operator Portuar și mai mult, vor avea ocazia, ulterior, să devină angajați ai companiei care a contribuit la pregătirea lor, pentru meserii cerute pe piața muncii actuale, meserii remunerate corespunzător nivelului de performanță.
             Acesta este un prilej pentru Liceul Tehnologic ”Nicolae Titulescu” din Medgidia de a mulțumi UMEX – Operator Portuar pentru implicare în formarea elevilor, necesară inserției lor pe o piață a muncii aflată într-o continuă evoluție. Ne exprimăm deci gratitudinea față de UMEX – Operator Portuar pentru implicarea în problemele comunității, prin atenția acordată celor mai importanți membrii ai ei, tinerii aflați în fața unei alegeri esențiale, vitale, cea a viitoarei cariere. Profităm de această ocazie de a ne exprima încrederea într-o colaborare durabilă și eficientă, în favoarea actualilor elevi, viitori specialiști.

bottom of page