top of page

Ultimul clopoțel, ultimul prezent!


            Joi, 26 mai 2022, elevii clasei a XII-a de la Liceul Tehnologic ”Nicolae Titulescu” din Medgidia au auzit pentru ultima dată clopoțelul și au spus pentru ultima dată ”prezent” la ora festivă de dirigenție organizată în curtea interioară a școlii.
      Invitați au fost părinții, elevii clasei a XI-a, care au preluat cheia liceului și profesorii, care în cei patru ani de studiu i-au ajutat pe elevi să se orienteze în labirintul cunoașterii și al provocărilor existențiale specifice vârstei atât de critice:  adolescența. Invitat de onoare a fost doamna director, profesor Vasilescu Rodica. Aceasta a profitat de prilej pentru a evidenția momentul de maximă importanță în care se află proaspeții absolvenți, care au încheiat o etapă existențială, cea de elevi, pentru a intra în alta, marcată de provocări și responsabilități specifice maturității.
      Momentul a avut o încărcătură emoțională puternică, ocazie pentru rememorarea unor aspecte marcante în cei patru ani de formare pe băncile liceului. Emoția a fost susținută și de diriginta clasei, doamna profesor Nazare Violeta, care, pentru ultima oara, în această ora festivă de dirigenție, și-a revărsat afecțiunea asupra celor care timp de patru ani i-au fost mai mult decât elevi: prieteni și colaboratori în diferite proiecte.   
      Le dorim tinerilor absolvenți inspirație în conturarea destinului lor și mult noroc  la examenele pe care trebuie să le susțină în fata celui mai aspru examinator: viața!

bottom of page