top of page

O revedere emoționantă: 25 de ani de la absolvire

            Liceul Tehnologic ”Nicolae Titulescu” din Medgidia a găzduit vineri, 9 septembrie 2022, în sala Amfiteatru a instituției, întâlnirea de 25 de ani a absolvenților promoției 1993 – 1997. Aceștia au avut specializarea sculer – matrițer.

            Invitat de onoare a fost dirigintele clasei, domnul profesor Teodor Crăciun. Au putut răspunde prezent doamnele profesoare Maria Vicol și Elena Grozeanu, precum și domnul profesor Sorin Davidencu.

            Absolvenții de acum 25 de ani au trăit din plin bucuria revederii și au rememorat întâmplări din anii liceului, mărturisind afecțiunea deosebită pentru un loc emblematic în peisajul municipiului Medgidia, respectiv acest liceu care actualmente poarta numele unui mare diplomat. De multă diplomație a dat dovadă și domnul Răducu Petrescu, cel care s-a ocupat de organizarea întregii activități.

            Întâlnirea s-a finalizat cu promisiunea unei revederi peste alți 25 de ani, în aceeași formulă.

            Participanții au mulțumit doamnei director, profesor Rodica Vasilescu pentru amabilitatea de a permite organizarea acestei întâlniri de suflet în spațiul liceului, o revedere care a trezit tuturor nostalgii.

bottom of page