top of page

 

Balul Bobocilor

           

          Vineri, 25 noiembrie 2022, a fost o zi speciala pentru bobocii Liceului Tehnologic ”Nicolae Titulescu” în particular, pentru întreg colectivul de elevi și de profesori în general, deoarece au fost sărbătoriți cel mai recent intrați în rândul liceenilor instituției noastre, elevii claselor a IX-a de liceu și de profesională, cu ocazia Balului Bobocilor. Acesta a fost organizat la Casa Armatei din Medgidia. De organizarea întregii activități s-au ocupat cei care au cea mai mare experiență, elevii clasei a XII-a, coordonați de doamna lor dirigintă, profesor Camelia Seimeneanu. Bunul mers al activităților a fost supervizat de coordonatorul de proiecte și programe, doamna profesor Marinela Țapu.

          Tematica activității a fost La Casa de Papel. Elevii și-au intrat puternic în rol, oferind un spectacol plin de energie, imaginație și bună dispoziție, specifice vârstei lor.

           Câștigătorii formali au fost miss boboc, Ion Alexandra, eleva clasei a IX-a C și mister boboc, Ivanciu Mădălin, elev al clasa a IX-a D. Câștigătorii informali au fost toți elevii participanți, pe care îi felicităm cu această ocazie pentru dăruirea cu care și-au demontrat talentele artistice, intelectuale și disponibilitățile afective. Căștigătorii informali au fost, de ademenea, toți elevii participanți, profesorii, auditoriu, toți cei care s-au bucurat de un spectacol care a ilustrat calitatea umană a elevilor liceului nostru, care astfel de fac mândri.

           Directorul liceului, profesor Rodica Vasilescu i-a felicitat pe toți concurenții, pe laureați în special, și le-a făcut tuturor recomandarea de a-și folosi imaginația debordantă, proaspătă, specifică vârstei, și la orele de curs și nu în ultimul rând de a-și menține frumusețea și inocența un timp cât mai îndelungat, pe toată perioada studiilor și în existența lor ulterioară.

           Mulțumim încă o dată organizatorilor, elevilor clasei a XII-a, care s-au implicat cu o dăruire desăvârșită, reușind inclusiv să atragă fonduri obținute din sponsorizări, fără de care activitatea nu ar fi beneficiat de strălucirea de care s-a bucurat.

bottom of page