top of page

Festivitatea de premiere a absolvenților 2023 

          Clopoțelul a sunat pentru ultima dată în anul școlar 2022 – 2023, la Liceul Tehnologic ”Nicolae Titulescu” din Medgidia. El a vestit ultima oră de dirigenție, colectivă, pentru toate clasele liceului. Sunetul clopoțelului nu a fost nicicând mai cristalin și mai vesel, pentru că el a anunțat, de asemenea, și începutul unei vacanțe atât de așteptate, vacanța mare!

          Pentru acest eveniment, elevii și profesorii s-au reunit în Amfiteatrul instituției, joi, 22 iunie 2023. Au fost premiați și au primit diplome cei mai merituoși elevi ai tuturor claselor, elevii care s-au remarcat pentru rezultate deosebite la învățătură și în activitățile extrașcolare. Premianți sunt, pentru noi, cadrele didactice, toți elevii, fiind absolvenți ai liceului.

          În cuvântul său de început, doamna director Rodica Vasilescu și-a exprimat admirația pentru această generație atât de ambițioasă și de motivată pentru succes. Domnia Sa le-a urat tuturor, elevi și profesori deopotrivă, o vacanță plăcută, relaxantă, care să îi încarce pe toți cu atât de multă energie încât să poată face față provocărilor viitorului an școlar.

          Ultimul clopoțel al anului școlar 2022 – 2023 a anunțat utima oră de dirigenție, dar și prima zi de vacanță. Vacanță plăcută tuturor!

bottom of page