top of page

Balul Bobocilor 2023 la Liceul Tehnologic "Nicolae Titulescu" Medgidia

          Miercuri, 20 decembrie 2023, a fost o zi speciala pentru bobocii Liceului Tehnologic ”Nicolae Titulescu” pentru întreg colectivul de elevi și de profesori, deoarece au fost valorificați și premiați corespunzător elevii claselor a IX-a de liceu și de profesională, cu ocazia Balului Bobocilor. Acesta a fost organizat la Casa Armatei din Medgidia. De organizarea întregii activități s-au ocupat cei care au cea mai mare experiență, elevii clasei a XII-a, coordonați de doamna dirigintă, profesor Marinela Țapu.

               Tematica activității a fost Night Dance. Elevii și-au intrat în rol, oferind un spectacol plin de energie, imaginație și bună dispoziție, specifice vârstei lor.

              Câștigătorii formali au fost miss boboc, Drotianu Anne-Marie și mister boboc Matei Florin. Miss popularitate a fost desemnată eleva Cucoș Valentina, mister popularitate a fost adjudecat de Ciocea Cătălin. Câștigătorii informali au fost toți elevii participanți, pe care îi felicităm cu această ocazie pentru dăruirea cu care și-au demonstrat talentele artistice, intelectuale și disponibilitățile afective. Căștigătorii informali au fost, de asemenea, toți elevii participanți, profesorii, părinții, toți cei care s-au bucurat de un spectacol care a ilustrat calitatea umană a elevilor liceului nostru.

             Directorul liceului, profesor Rodica Vasilescu i-a felicitat pe toți concurenții, pe laureați în special, și le-a făcut tuturor recomandarea de a-și folosi imaginația debordantă, proaspătă, specifică vârstei, și la orele de curs și nu în ultimul rând de a-și menține frumusețea și inocența un timp cât mai îndelungat, pe toată perioada studiilor și în existența lor ulterioară.

             Mulțumim încă o dată organizatorilor, elevilor clasei a XII-a, care s-au implicat cu o mare dăruire, reușind inclusiv să atragă fonduri obținute din sponsorizări, fără de care activitatea nu ar fi beneficiat de strălucirea de care s-a bucurat.

bottom of page