top of page

”Împreună tineri pentru Eminescu!”

la Liceul Tehnologic "Nicolae Titulescu" Medgidia

          Într-o atmosferă colocvială și relaxată, tineri ai claselor a X-a A, a XI-a A și a XI-a A învățământ profesional din cadrul Liceului Tehnologic ”Nicolae Titulescu” Medgidia și-au întâmpinat colegii de la Școala Gimnazială ”Spiru Haret” Medgidia în spațiul cald și primitor al Centrului de Documentare și Informare ,,Alfa & Omega".

          Întâlnirea a fost una emoționantă, bucurându-se de coordonarea: director prof.Vasilescu Rodica, director prof. Tonea Nicoleta-Georgeta, prof. Barna Daniela, prof. Neagu Nicoleta Lăcrămioara, pr.prof.dr. Gheorghe Răzvan, conf. prof.dr.Golea Pompiliu.

          Elevii s-au bucurat mult unii de prezența celorlalți de Ziua Culturii Naționale și a poetului nepereche.

          Au fost recitate versuri din lirica eminesciană, au fost intonate stihurile nemuritoarei ”Glosse” pe ritmuri moderne. Concursul intitulat ”Eminescu pur și simplu” a adus înaintea elevilor întrebări din viața și activitatea literară a marelui poet, la care elevii au răspuns cu istețime și imaginație.

          Au fost acordate diplome și premii de care s-au bucurat astăzi cu toții, devenind pentru o oră din viața lor ”Împreună tineri pentru Eminescu!”.

bottom of page