top of page

Învățăm să acordăm primul ajutor! - la LTNT

Liceul Tehnologic "Nicolae Titulescu" Medgidia

          Liceul Tehnologic „Nicolae Titulescu” din Medgidia a organizat în perioada 12 – 16 februarie 2024 programul Școala Altfel. Cu această ocazie au fost desfășurate mai multe activități, una dintre acestea a reprezentat o întâlnire extrem de instructivă, utilă alături de membri echipajului de prim ajutor din cadrul Inspectoratului pentru situații de urgență ”Dobrogea” al județului Constanța.

                În acest sens au fost organizate două ședințe demonstrative în Amfiteatrul școlii, la care au participat elevii de la clasele de liceu și de profesională. Aceștia au beneficiat de instruire în acordarea primului ajutor, extrem de utile fiind demonstrațiile practice.

               Întâlnirea a asigurat pregătirea unitară a elevilor și a personalului liceului nostru în vederea formării unui comportament adecvat în cazul producerii situațiilor de urgență. Astfel, elevii au asimilat cunoașterea formelor de manifestare a principalelor tipuri de risc, a măsurilor de protecție, precum și a modului de acțiune și comportare în situația producerii lor.

bottom of page