top of page

Oportunități în cariera militară

la Liceul Tehnologic "Nicolae Titulescu" Medgidia

          Miercuri, 21 februarie 2024, a avut loc o întâlnire a elevilor din clasele terminale ale Liceul Tehnologic „N. Titulescu” din Medgidia cu reprezentanții Armatei Române. Această întâlnire s-a desfășurat în Amfiteatrul liceului nostru.

                Cu această ocazie, cadrele militare au prezentat elevilor în principal condițiile de angajare, respectiv de admitere, recrutare și selecție, în acestă carieră sigură și respectată. Activitatea a fost una de amploare, s-a evidențiat rolul armatei. Au fost prezentate și alte aspecte, cum ar fi specificul meseriei de militar. De asemenea, au fost detaliate categoriile de personal, dar și criteriile specifice de recrutare pentru care viitorii absolvenți pot opta. Au fost evidențiate beneficiile profesiei, obligațiile și îndatoririle angajaților.

               Având suportul acestor informații, viitorii absolvenți ai claselor de liceu și de profesională din cadrul liceului nostru se pot orienta spre acest domeniu, condiția esențială fiind vocația, chemarea pentru activitățile specifice armatei, expuse pe larg în prezentare.

bottom of page