top of page

DAMEN Shipyards Mangalia, Liceul Tehnologic Nicolae Titulescu Medgidia

- Un parteneriat eficient și cu tradiție -

 

 

            Marți, 22 martie 2022, în Amfiteatrul Liceului Tehnologic ”Nicolae Titulescu” din Medgidia, a avut loc o întâlnire a reprezentanților DAMEN Shipyards Mangalia, cu elevi ai liceului, însoțiți de părinții acestora.

            Această întâlnire a avut drept scop prezentarea de către  DAMEN Shipyards Mangalia a ofertei de locuri de muncă, manifestându - se astfel o deschidere către forța de muncă tânără și competentă, pregătită practic chiar în cadrul firmei, reprezentată de elevii liceului. Cu  această ocazie, reprezentanții DAMEN Shipyards Mangalia au oferit informații despre condițiile de muncă și facilitățile de care dispun viitorii angajați, despre șansa acestora de a se remarca pe piața muncii. Oferta de muncă a DAMEN Shipyards Mangalia se adresează absolvenților de la calificările sudor și lăcătuș construcții metalice și utilaj tehnologic. Nu doar viitorii absolvenți au luat parte la întălnire, ci și elevii din clasele mai mici, în vederea conștientizării de către aceștia a importanței pe care o presupune meseria pentru care se pregătesc și a oprtunităților care li se deschid după absolvire.

            DAMEN Shipyards Mangalia este un nume important în economia zonei dobrogene, iar pentru liceul nostru reprezintă în primul rând, de mai mulți ani, un partener de încredere. Elevii liceului nostru au desfășurat de-a lungul timpului, în condiții la nivel occidental, moderne și sigure, stagii de pregătire practică în cadrul DAMEN Shipyards Mangalia, beneficiind astfel de dezvoltarea, la locul de muncă, a competențelor cerute pe piața muncii. Viitorii specialiști în domeniul sudor și lăcătuș construcții metalice și utilaj tehnologic, elevii, sunt pregătiți să devină colegii celor care i-au inițiat în tainele meseriei.

            Această activitate, de prezentare a oportunităților de angajare pentru absolvenții specialităților sudor și lăcătuș construcții metalice și utilaj tehnologic, propusă de DAMEN Shipyards Mangalia, se încadrează într-un proiect mai amplu, desfășurat de liceul nostru,”Școala profesională – oportunitate pentru învățarea unei meserii”.

            Societatea actuală cere forță de muncă tânără și competentă, liceul nostru propune specializări cerute pe piața muncii și formează specialiști. Parteneriatul cu DAMEN Shipyards Mangalia face parte dintr-o tradiție ce pune pe primul plan interesul actualilor elevi, viitori angajați.

bottom of page