top of page

Anii de liceu - Începutul cariei profesionale

Conferinţa de conştientizare a rolului activităţii de consiliere şi orientare profesională

„ANII  DE  LICEU-ÎNCEPUTUL CARIEREI  PROFESIONALE”

„Construim împreună viitoarea ta carieră profesională”

 

        Miercuri ,9.07.2014, la Colegiul Tehnic” Nicolae Titulescu”‚ din Medgidia a avut loc Conferinţa de  conştientizare a proiectului ,,ANII DE LICEU – ÎNCEPUTUL CARIEREI  PROFESIONALE” din cadrul proiectului cofinanţat prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013: Investeşte în oameni: „Construim împreună viitoarea ta carieră profesională! „      

        Proiectul se desfăşoară în parteneriat cu UNIVERSITATEA „SPIRU HARET” prin Facultatea de Management Financiar Constanţa  şi cu ASOCIAŢIA PENTRU COMUNITATE ŞI FAMILIE 2006,CONSTANŢA.

        La eveniment au participat cadre didactice, membrii ai echipei de implementare, participanţi ai grupului ţintă, respectiv elevi înmatriculaţi în sistemul naţional de învăţământ şi persoane interesate.

    Obiectivul general al proiectului de tip grant „Construim împreună viitoarea ta carieră profesională! „ este creşterea  şanselor de succes ale viitoarelor absolvenţi de liceu în procesul de tranziţie de la şcoală la nivelele superioare de educaţie sau la locul de muncă, prin furnizarea unui program integrat de consiliere profesională şi practică.

      Tematica  acestei conferinţe este în strânsă concordanţă cu obiectivul general şi constă în prezentarea necesităţii formării unei perspective asupra dezvoltării profesionale începând cu anii de liceu şi a mijloacelor şi instrumentelor de realizare a acestui demers.

          Întregul  eveniment a fost mediatizat  de televiziunea locală „MEDIA TV”.

Colegiul Tehnic

Nicolae Titulescu

MEDGIDIA

  • Wix Facebook page

Str. Dezrobirii, nr. 1

E-mail: ctntmed@gmail.com

Tel/Fax: 0241. 811.936

               0341.806.514

PROGRAM SECRETARIAT

 

Luni - Vineri 

08:00 - 16:00

2013 - 2015 CTNT Medgidia - Realizat de Marius Chiricu

Link-uri utile

bottom of page