top of page

ACTIVITĂȚI EXTRACURRICULARE DESFĂȘURATE

ÎN ANUL ȘCOLAR 2017 - 2018

29.06            Trecut-au anii ...

     Zeci de ani de muncă în slujba școlii transformă un om într-un dascăl, un suflet singular și simplu într-un suflet

 al tuturor celor ai căror pași i-a îndrumat de-a lungul vremii....

      

05.06       ”ZIUA MONDIALĂ A MEDIULUI”

     În fiecare an, pe data de 5 iunie este aniversată Ziua mondială a mediului înconjurător. În Centrul de Documentare și Informare ”Alfa și Omega” al Colegiului Tehnic ”Nicolae Titulescu” Medgidia a fost organizată o masă rotunda...

      

05.06       ”ZIUA MONDIALĂ FĂRĂ TUTUN”

     În data de 5 iunie 2018, la Colegiul Tehnic ”Nicolae Titulescu” Medgidia s-au desfășurat activități ce se înscriu în cadrul campaniei ce marchează ”Ziua Mondială fără tutun”

16.05        Activitate de voluntariat

      Elevii claselor a IX a A și a IX a B  de la Colegiul Tehnic ”Nicolae Titulescu” Medgidia au participat astăzi, 16 mai 2018 la activitatea de amenajare a spațiului verde din unitatea școlară

      

09.05     ”File din istoria României” - 9 Mai 2018

        Elevii Colegiului Tehnic ”Nicolae Titulescu” Medgidia au susținut în cadrul Centrului de Documentare și Informare ”Alfa și Omega” activitatea denumită sugestiv ”File din istoria României”.

   

20.04     ”Ziua Mondială a Pământului” – 22 aprilie 2018

        Vineri, 20 aprilie 2018 elevii Colegiului Tehnic ”Nicolae Titulescu„ din Medgidia... 

   

19-20.04   TÂRGUL OFERTELOR EDUCAȚIONALE – ediția 2018  

                      ”Alege Educația! Este calea spre viitorul tău!”

     Activitatea a vizat stabilirea unei colaborări mai strânse între liceu și școlile generale, popularizarea

ofertei educaționale...

   

18.04   ”ZIUA PORȚILOR DESCHISE”

        În perioada 17-18 aprilie 2018  Colegiul Tehnic ”Nicolae Titulescu” Medgidia a fost vizitat de elevii școlilor gimnaziale din municipiul Medgidia și din localitățile limitrofe.

   

30.03    Tradiții și obiceiuri pascale

    În întâmpinarea Sărbătorii Învierii Domnului, Colegiul Tehnic ”Nicolae Titulescu” Medgidia a organizat activitatea ”Tradiții și obiceiuri de Paște”.

   

29.03    ”Să ne cunoaștem viitorul”

    Colegiul Tehnic ”Nicolae Titulescu” Medgidia a organizat activitatea ”Să ne cunoaștem viitorul”, prilej cu care a primit vizita elevilor claselor a VIII-a de la Școala Gimnazială ”Mircea Dragomirescu” din Medgidia...

   

27.03    Ziua Unirii Basarabiei cu România

       Elevii claselor a IX-a din cadrul Colegiului Tehnic ”Nicolae Titulescu” Medgidia au desfășurat activitatea „27 martie – Ziua Unirii Basarabiei cu România”,

   

  15.01       ”Eminescu, veșnic tânăr și ferice!”

         La 15 ianuarie românii sărbătoresc Ziua Culturii Naționale, dar și ziua în care s-a născut poetul Mihai Eminescu, cel mai mare poet al românilor, cel care a lăsat o amprentă atât de puternică în poezia secolului său.
          

  20.12       ”Colinde în jurul bradului”
          Colegiul Tehnic ”Nicolae Titulescu”Medgidia sărbătorește azi, 20 decembrie 2017, Nașterea Domnului prin serbarea ”Colinde în jurul bradului”.

  19.12       Am plecat să colindăm!

           Elevii Colegiului Tehnic ”Nicolae Titulescu”  însoțiți de cadrele didactice, au mers astăzi, 19 decembrie 2017, cu colinda la Primăria Municipiului Medgidia...

  13.12       ”Spiritul Crăciunului în clasa mea”
           Colegiul Tehnic ”Nicolae Titulescu” Medgidia celebrează venirea iernii prin concursul ”Spiritul Crăciunului în clasa mea”. 

  12.12       ”NAȘTEREA LUI HRISTOS VESTIM”
      Marți 12 decembrie la Colegiul Tehnic ”Nicolae Titulescu” Medgidia s-a desfășurat  întâlnirea cercului pedagogic  Medgidia-Cernavodă a disciplinei de religie.

  28.11         1 DECEMBRIE – ”DESTIN DE ȚARĂ”
       Cu ocazia celebrării a 99 de ani de la Marea Unire, Colegiul Tehnic ”Nicolae Titulescu” a organizat în amfiteatrul liceului o serie de manifestări menite să marcheze acest important moment istoric. 

  17.11   DEBUT ÎN AFACERI

 Grupe de elevi ai claselor IX-XII cu profil economic ai Colegiului Tehnic ”Nicolae Titulescu” din Medgidia, au inițiat o afacere prin care și-au pus în valoare competențele de creație, lucrul în echipă și competitivitatea.

  16.11    ZIUA NAȚIONALĂ FĂRĂ TUTUN
   Colegiul Tehnic ”Nicolae Titulescu” din Medgidia marchează Ziua Națională fără Tutun cu elevii claselor a XII-a A și aX-a B prin  activitatea ”Ajută-mă să cresc”

  16.11     FII TOLERANT PENTRU A FI TOLERAT!
     Sărbătorită în fiecare an în data de 16 noiembrie, Ziua Internațională a Toleranței a fost marcată de elevii claselor a XII-a A și a X-a B de la Colegiul Tehnic ”Nicolae Titulescu” din Medgidia prin activitatea ”Fii tolerant pentru a fi tolerat!”.

  14.11     Parteneri în educația incluzivă
     În cadrul proiectului județean “Parteneri în educația incluzivă”, proiect inițiat de Inspectoratul Școlar Județean în colaborare cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța, la Colegiul Tehnic ”Nicolae Titulescu” Medgidia a avut loc marți, 14.11.2017

  13.11    ”Să cunoaștem Istoria Dobrogei” 

        Colegiul Tehnic ”Nicolae Titulescu” din Medgidia a sărbătorit cu mare fast Unirea Dobrogei cu România prin organizarea activității ”Să cunoștem Istoria Dobrogei” și a avut ca invitat special pe domnul prof. Ekrem Gafar.

   

  10.11    BALUL BOBOCILOR 2017

        Vineri, 10 noiembrie 2017,  în Amfiteatrul Colegiului Tehnic ”Nicolae Titulescu”  a avut loc BALUL BOBOCILOR 2017

   

  09.11    Târgul de toamnă al Ofertelor educaționale ”Știu să-mi aleg meseria” 

       Liceul nostru a fost reprezentat de elevii Șteflea Alexandra-Alina, calificarea Confecționer produse textile – clasa a X a C, Michel Nicolae-Valeriu – calificarea Electrician expoatare joasă tensiune clasa a X a A și Banciu Lucian, calificarea Sudor – clasa a XI a B

   

  07.11    ADOLESCENȚĂ - FĂRĂ DROGURI ȘI VIOLENȚĂ!

     La Colegiul Tehnic ”Nicolae Titulescu” a avut loc activitatea de prevenire a consumului de droguri, tutun și alcool dar și a violenței în cadrul proiectului inițiat de Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța.

  31.10    FROM TRADITION TO SUPERSITION – CELEBRATING AUTUMN

   Cu ocazia celebrării toamnei pe 31 octombrie, elevii Colegiului Tehnic ”Nicolae Titulescu”  au sărbătorit în cadrul Centrului de Documentare și Informare ”Alfa & Omega” prin realizarea unor activități dedicate acestei sărbători. 

  31.10    CE ȘTIM DESPRE MAREA NEAGRĂ?

   Ziua Internațională a Mării Negre a fost sărbătorită la Colegiul Tehnic ”Nicolae Titulescu” prin diverse activități educative

  25.10    ”Ia atitudine! Împreună pentru siguranța ta”

   Astăzi, 25 octombrie la Colegiul Tehnic ”Nicolae Titulescu” s-au desfășurat activități de informare pe linia prevenirii traficului de persoane.

  13.10    Ziua Internațională a Alimentației

  Cu ocazia Zilei Internaționale a Alimentației, Colegiul Tehnic “Nicolae Titulescu”, Medgidia a desfășurat diverse activități

precum prezentarea unor materiale PPT și dezbateri pe tema alimentației sănătoase.

  13.10    Ziua Holocaustului

    Cu ocazia comemorării evenimentelor legate de Holocaust din perioada celui de-Al Doilea Război Mondial, la Colegiul Tehnic “Nicolae Titulescu” din Medgidia s-au prezentat materiale PPT, s-au susținut referate...

  05.10    Ziua Educației

   Colegiul Tehnic “Nicolae Titulescu” din Medgidia, a organizat diverse manifestări dedicate Zilei Mondiale a Educației.  

11.09    Deschiderea anului școlar 2017-2018

     Luni 11.09.2017, la Colegiul  Tehnic “Nicolae Titulescu” din Medgidia a avut loc festivitatea de deschidere a anului școlar 2017-2018.

bottom of page