top of page

                                                                                  Armata Română, un model pentru tineri!

        Elevii Liceului Tehnologic ”Nicolae Titulescu” Medgidia au sărbătorit astăzi, 24 octombrie 2019, Ziua Armatei Române, în cadrul unei activități organizate în Centrul de Documentare și Informare al școlii.
        Manifestarea a fost una încărcată de emoție, un prilej de mândrie și satisfacție pentru momentele de glorie ale armatei române, dar mai ales, de pioasă aducere aminte a celor care, prin jertfa lor, au adus această țară în prezent. Elevii au prezentat un moment literar-artistic care a inclus cântece patriotice și poezii dedicate eroilor neamului.
        Însemnătatea zilei de 25 octombrie a fost trezită în conștiința celor prezenți de discursurile rostite de invitații: col. Remus Macovei (președinte Asociația ”Cultul Eroilor – Regina Maria”, filiala Constanța), Traian Nechita (președinte Asociația ”Cultul Eroilor – Regina Maria”, filiala Medgidia), prof. dr. Peteu Natașa. Mesajul transmis de aceștia a întărit convingerea tuturor celor prezenți că armata română își va onora întotdeauna tradiția, menirea și misiunea pe care o are în fața poporului român.
        Activitatea a fost realizată de elevii claselor a IX-a și a X-a, sub atenta coordonare a d-lor profesori Golea Pompiliu, Barna Daniela, Țapu Marinela.

bottom of page