top of page

             Un exercițiu util: Simulare de incendiu

           Astăzi, 04.11.2022, la Liceul Tehnologic ”Nicolae Titulescu” din Medgidia, a fost organizată o simulare de incendiu, la ora 9, 45.

          La semnalul specific, elevii, sub îndrumarea profesorilor, au părăsit sala de clasă și s-au grupat în curtea interioară a instituției.

          Activitatea a fost coordonată de domnul profesor Ștefan Tănase, responsabil cu situațiile de urgență la nivelul școlii. Acesta a ținut o scurtă prezentare despre importanța acestui exercițiu. Elevii au fost conștientizați de pericolul real pe care îl presupune un incendiu și de măsurile care trebuie luate în acest caz, respectiv părăsirea sălii de clasă în ordine, fără să se creeze ambuscade, dar cu maximă promptitudine.

          Directorul liceului, doamna profesor Rodica Vasilescu, în scurta sa cuvântare către elevii care au participat la acest exercițiu, a prezentat, de asemenea, importanța acestei activități, care trebuie tratată cu maximă seriozitate, fiind puse în discuție integritatea corporală și chiar existența fiecăruia, care astfel, pot fi protejate printr-o atitudine responsabilă.

bottom of page