top of page

Campania Hai pe net 2015!

          Astăzi, 23 martie 2015 în școala noastră, alături de coordonatorul superior, Alina Valentina Ocheană de la Biblioteca Municipală Medgidia Filiala Nord am participat pentru al cincilea an consecutiv la campania de incluziune digitală ”Hai pe net 2015!”.
         Pe toată perioada desfășurării campaniei, în săptămâna 23-29 martie 2015, se vor organiza în bibliotecă activități care se vor adresa tuturor celor ce își doresc să fie incluși digital, navigării în siguranță pe internet, securității datelor, formării și dezvoltării de competențe și abilități IT, precum și creșterii șanselor de angajare.
     Ne propunem ca pe perioada campaniei să includem digital și să prezentăm avantajele  navigării pe internet în siguranță, să evaluăm competențele IT și să dezvoltăm aptitudini și abilități în domeniul IT pentru majoritatea elevilor din școala noastră. Mare parte a acestor activități se vor derula cu ajutorul responsabilului CDI/ Bibliotecar - Raluca Turliu și informatician, Marius Chiricu.
   Evenimentul derulat în România este parte integrantă a campaniei ”Get online week 2015!” (www.getonlineweek.eu) derulată la nivel European de către organizația Telecentre Europe (www.telecentre-urope.org) – o campanie de responsabilizare digitală prin care telecentrele urmăresc stimularea ocupării forței de muncă, formarea și certificarea competențelor digitale (eCompetențe) precum și locurile de muncă care necesită  utilizarea Tehnologiei Informației și Comunicațiilor (TIC) în comunitățile din întreaga Europă.
      Campania Hai pe net! este o campanie de incluziune digitală organizată de Fundația EOS Romania în parteneriat cu biblioteci publice, telecentre, școli, Puncte de Acces Public la Informație (PAPI) și alte organizații și instituții dedicate alfabetizării digitale în Romania destinată atât copiilor și tinerilor cât și părinților și bunicilor.

Colegiul Tehnic

Nicolae Titulescu

MEDGIDIA

  • Wix Facebook page

Str. Dezrobirii, nr. 1

E-mail: ctntmed@gmail.com

Tel/Fax: 0241. 811.936

               0341.806.514

PROGRAM SECRETARIAT

 

Luni - Vineri 

08:00 - 16:00

2013 - 2015 CTNT Medgidia - Realizat de Marius Chiricu

Link-uri utile

bottom of page