top of page

                                                          Spiritul Crăciunului în clasa mea!

        Sărbătorile de iarnă sunt despre apropierea dintre oameni, despre căldura locurilor în care trăim și muncim, despre iubire de semeni, despre dăruința ca formă concretă de manifestare a spiritului de Crăciun.

        Elevii Liceului Tehnologic ”Nicolae Titulescu” încheie întâiul semestru al acestui an școlar contribuind la magia aromelor, a culorilor și a iubirii ce ne învăluie pe toți, printr-o înlănțuire de activități menite să unească suflete și să trezească bucuria celor mai frumoase sărbători creștine.

Astfel, împreună cu cadrele didactice s-au adunat, ca în fiecare an, în sala de expoziție a liceului pentru a împodobi bradul de Crăciun, continuând această tradiție, constituită ca moment premergător al sosirii minunatei sărbători a Nașterii Domnului. În jurul bradului s-au pus dorințe, au fost năzuite speranțe și încredere pentru anul ce va să vină, fiecare dorind ca, așa cum pomul de Crăciun simbolizează viața și lumina infinită prin acele de brad îndreptate în sus către ceruri, tot astfel, gândurile noastre, ale tuturor, să exprime dorința de mai bine și mai frumos pentru liceul nostru.

        Sălile de clasă, locul unde elevii învață, se bucură, se reunesc zi de zi, au fost decorate și ele în spiritul sărbătorilor de iarnă, elevii întrecându-se în creativitatea și exuberanța lucrului în echipă. Colectivul de cadre didactice au vizionat fiecare clasă, fiind întâmpinat cu colinde și cântece specific sărbătorii Crăciunului. Totodată, elevii coordonați de prof. Sava Jenica au realizat un atelier de creație pentru confecționarea figurinelor specific momentului: omuleți de zăpadă, Moși Crăciun, fulgi de nea.

        De asemenea, corul de elevi al școlii, coordonat de prof. Sava Jenica și ȚapuMarinela, au interpretat colinde de Crăciun în cadrul Primăriei Municipiului Medgidia, la invitația autorităților locale, transmițând pe această cale gânduri bune, urări de belșug și spor, fiind răsplătiți cu mici daruri de la Moș Crăciun. Momentul a beneficiat de transmisie live prin canalul de televiziune Alpha Media.

bottom of page