top of page

       

                                                                     Crăciun cu dor

        De-a lungul secolelor, sărbătoarea Crăciunului a umplut sufletele oamenilor cu bucurie, speranță și comuniune sprirituală, reprezentând simbolul care ne-a adus dintotdeauna aproape unii de alții, care ne-a unit în sentimente și conștiințe, tradiții și obiceiuri.Crăciunul este în special sărbătoarea copiilor, creând în sufletele lor amintiri ale clinchetelor de clopoței din seara de Ajun, a frânturilor de colinde amestecate cu viforul ninsorilor și mai ales, a împodobirii bradului.

În sala de expoziție a LiceuluiTehnologic ”Nicolae Titulescu”, elevii au împodobit bradul nostru, al celor care învățăm, muncim, ne bucurăm sau ne întristăm zi de zi între zidurile vechii clădiri a școlii noastre.

Momentul împodobirii bradului a fost unul de entuziasm, de concretizare a apropierii sărbătorilor de iarnă, trezind în fiecare din noi sentimentul că rămânem mereu copiii ce simt că printr-un brad de Crăciun și câțiva fulgi de nea, pot schimba întreaga lume.Aceste frumoase momente la Liceul Tehnologic ”Nicolae Titulescu” se doreșc a fi, an de an, momente ale tranziției de la vechi la nou, de la sfârșit la un nou început, de la efort susținut la bine-meritata liniște.

De asemenea, cu acest prilej, prof. Vasilescu Romulus a așezat alături de bradul de Crăciun ceea ce, de mulți ani,reprezintă o tradiție în liceul nostru, vasele cu grâu încolțit, simbol ce prevestește realizările anului ce va urma, fiind totodată și o sursă de energie pozitivă pentru școală și toți cei ce îl admiră.

Din jurul bradului de Crăciun,elevii și cadrele didactice ale liceului nostru urează tuturor partenerilor educaționali, autorităților locale, părinților, sărbători fericite!

bottom of page