top of page

 

Bun găsit, an școlar 2021-2022!


       Luni, 13 septembrie, Liceul Tehnologic „Nicolae Titulescu” din Medgidia și-a deschis porţile pentru elevi, cu adâncă emoţie inerentă oricărui început. La această dată, ce marchează debutul anului şcolar, a fost organizată deschiderea festivă, în curtea interioară, generoasă, a liceului. Festivităţile au început la ora 9, când elevii claselor de liceu, învăţământ profesional, seral şi postliceal au împărtășit cu profesorii lor bucuria unui nou început, plin de speranțe. Din cauza restricţiilor impuse de pandemie, părinţii elevilor nu au putut lua parte în mod direct la bucuria copiilor, accesul lor în incinta unităţii fiind interzis. Preşcolarii grădiniţei au fost întâmpinați de doamnele educatoare începând cu ora 10. 
Profitând de acest prilej, directorul unității, profesor Vasilescu Rodica, a ținut o alocuțiune în care a urat tuturor elevilor un an cât mai prosper în rezultate şcolare, dorind tuturor, elevi și profesori, putere de muncă şi abilitatea de a face faţă cerinţelor impuse de pandemie.
Reprezentantul Poliției Municipiului Medgidia, a prezentat celor prezenți, încă o dată, importanța respectării normelor de protecție sanitară, în context pandemic.
În această festivitate de deschidere atipică, cei mai merituoși elevi, care s-au făcut remarcați prin rezultate școlare dar și la concursuri naționale, au fost premiați de diriginții lor, în cadrul colectivului din care fac parte.

bottom of page