top of page

                                               ”Eminescu, veșnic tânăr și ferice!”

 

        La 15 ianuarie românii sărbătoresc Ziua Culturii Naționale, dar și ziua în care s-a născut poetul Mihai Eminescu, cel mai mare poet al românilor, cel care a lăsat o amprentă atât de puternică în poezia secolului său.
        Colegiul Tehnic ”Nicolae Titulescu ” din Medgidia aduce astăzi, 15 ianuarie 2018, omagiu poetului cugetării și simțirii românești, Mihai Eminescu, de la a cărui naștere s-au împlinit 168 de ani. Tocmai de aceea elevii au pregătit împreună cu profesorii lor, o activitate dedicată acestui moment festiv. Recitalurile de poezie și documentarul ce reconstituie viața și opera ilustrului poet sunt secvențele activității omagiale ,,Eminescu, veșnic tânăr și ferice!"
        Activitatea coordonată de doamna profesor Durlă Mihaela împreună cu doamna bibliotecar Turliu Raluca, în parteneriat cu Biblioteca Municipală Medigidia - Filiala Nord reprezentată de doamna bibliotecar Alina Ocheană, s-a desfășurat în  Centrul de Documentare și Informare ,,Alpha & Omega”, participanți fiind elevii claselor a X -a A, a X-a B și a XII -a A.

bottom of page