top of page

                         

                                                     ”Ia atitudine! Împreună pentru siguranța ta”          Astăzi, 25 octombrie la Colegiul Tehnic ”Nicolae Titulescu” s-au desfășurat activități de informare pe linia prevenirii traficului de persoane. Proiectul educațional ” Ia atitudine! Împreună pentru siguranța ta” a fost reprezentat de experți din partea A.N.I.T.P. reprezentat prin dna. inspector de specialitate Mihaela Adelina Niculae  în parteneriat cu A.N.A .– C.E.P.E.C.A. reprezentat prin dna. Elena Mircea și D.J.S.T. reprezentat prin dl. Marian Țuțuianu. Acest  proiect s-a adresat elevilor și cadrelor didactice din cadrul instituției noastre.
         Sub coordonarea dnei. director Rodica Vasilescu și a dnei. psiholog Valentina Sandu, elevii au participat la discuții libere, vizionarea de filme și spoturi tematice privind problematica traficului de persoane. Pe lângă toate aceste activități a fost prezentat și programul Erasmus +, program ce ajută tinerii să-și lărgească orizonturile prin diverse programe de studiu, voluntariat sau schimb de experiență.
         Prezența elevilor la acest eveniment reprezintă un demers care continuă seria de acțiuni vizând comportamentele de risc la vârsta adolescenței desfășurate la nivelul unității noastre școlare.

bottom of page