top of page

„Mihai Eminescu - Lumină de Luceafăr”

     Astăzi se cuvine să aducem un luminos omagiu poetului cugetării și simțirii românești, de la naşterea căruia se împlinesc 165 de ani,Mihai Eminescu. Ziua de 15 ianuarie a fost astfel aleasă ca Zi a Culturii Naţionale datorită importanţei depline pe care opera acestui mare artizan al cuvintelor  o are în Panteonul valorilor noastre naţionale. Tocmai de aceea, elevii Colegiului Tehnic ”Nicolae Titulescu” din Medgidia au pregătit  împreună cu profesorii lor o activitate dedicată acestui moment festiv.
   Recitalurile de poezie, muzica și documentarul ce reconstituie viața și opera ilustrului poet  sunt  secvențele activității omagiale care se bucură de prezența elevilor de la Școala Gimnazială  „I.L. Caragiale” și reprezentanta Bibliotecii Municipale Medgidia - Filială Nord, doamna Alina Ocheană, fiind o activitate desfășurată în conformitate cu un protocol de colaborare.
   Activitatea coordonată de doamnele profesoare Tarnowetzki Gabriela,  Durlă Mihaela, Zamfirescu Mona a fost mediatizată de televiziunea locală Media TV.

Colegiul Tehnic

Nicolae Titulescu

MEDGIDIA

  • Wix Facebook page

Str. Dezrobirii, nr. 1

E-mail: ctntmed@gmail.com

Tel/Fax: 0241. 811.936

               0341.806.514

PROGRAM SECRETARIAT

 

Luni - Vineri 

08:00 - 16:00

2013 - 2015 CTNT Medgidia - Realizat de Marius Chiricu

Link-uri utile

bottom of page