top of page

 

                                                  ”O viață fără riscuri”

                                            

 

        Astăzi, 5 februarie 2020, în Amfiteatrul  Liceului Tehnologic ”Nicolae Titulescu” Medgidia a avut loc activitatea de prevenire a violenței în mediul școlar, denumită ”O viață fără riscuri”. Dezbaterea a avut loc în parteneriat și cu implicarea directă a Poliției Municipiului Medgidia și a Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța.

        La activitatea de conștientizare și prevenire a pericolelor pe care le implică comportamentele vicioase au participat elevii claselor IX – XII învățământ liceal și profesional, precum și cadrele didactice din liceul nostru.

        Scopul principal al intâlnirii l-a reprezentat explicarea posibilelor acte de violență și a atitudinilor de risc din școală, dar mai ales, prezentarea consecințelor legale, sociale și școlare a comportamentelor ce aduc atingere disciplinei și bunelor practici pe care oricare dintre elevii noștri trebuie să și le însușească și aplice.

       Activitatea a fost coordonată de director prof. Vasilescu Rodica, cu colaborarea consilierului școlar Sandu Valentina și a tuturor diriginților.

bottom of page