top of page

RESURSE MATERIALE

LABORATOARELE DE INFORMATICĂ ale Liceului Tehnologic Nicolae Titulescu Medgidia au fost înfiinţate  cu scopul de a asigura, asistenţă ştiinţifică la cele mai înalte standarde şcolare în domeniul informaticii. Este de asemenea un complement necesar finalizării muncii didactice în specializările şcolii noastre.

LABORATORUL DE CHIMIE este situat la etajul I al clădirii, un spațiu modern, cu lumina naturala prin cele 9 ferestre din tâmplărie de aluminiu

ATELIERUL DE LACATUŞERIE  se află în partea de nord a incintei unităţii, în spaţiul destinat lucrărilor de lăcătuşerie

ATELIERUL DE SUDURA este situat  in partea de nord a scolii si este dotat la standarde europene prin sponsorizarea partenerului DMHI Mangalia.

CABINETUL DE CONFECŢII TEXTILE ŞI TRICOTAJE are dotare tehnică corespunzatoare: 16 masini de cusut industriale, 2 masini industriale de tricotat si logistica necesara pentru pregatirea in meseriile confectioner produse textile si technician in industria textile.

CABINETUL MEDICAL este situat in partea de sud a cladirii in corpul B langa sala de sport, dotat cu materialele necesare pentru acordarea ajutorului medical de urgenta.

SALA DE SPORT se află în partea  de sud a incintei unităţii,  este o sala  utilata cu echipamente sportive moderne, in care  orele de educatie fizica si antrenamentele echipelor de baschet, volei si handbal se desfasoara in cele mai bune conditii.

Are o capacitate 180 de locuri pentru auditoriu, aranjate pe 10 trepte.

AULA are o suprafaţă de 177 mp, lumină naturală

prin 8 ferestre din PVC tip termopan.

CENTRUL DE DOCUMENTARE SI INFORMARE al Liceului Tehnologic Nicolae Titulescu Medgidia este situat la parterul clădirii, într-un spaţiu corespunzător pentru buna organizare şi conservare a fondului de carte, cu un număr de 29.172 volume.

LABORATORUL DE FIZICĂ ŞI ELECTROTEHNICĂ este situat la etajul I al clădirii, având o suprafaţă de 1166,47 m2. Laboratorul prezintă condiţii maxime de luminozitate asigurate de 7 ferestre din tâmplărie de aluminiu.

ATELIERUL DE ELECTROTEHNICĂ se află în partea de nord, în incinta unităţii de învăţământ. Dotarea atelierului are în componenţă 8 mese de laborator cu 30 de locuri de muncă.

SĂLILE DE CLASE de care dispune Liceul Tehnologic Nicolae Titulescu sunt: 10 săli de clasă cu suprafaţă de 51,30 mp;  28 săli de clase cu  suprafaţă de 37,40 mp;

Cabinetul de comert a fost infiintat in 2008 , este situat in corpul A al cladirii si este utilat cu casa de marcat, cantar electronic , PC si imprimanta, rafturi , etc.

CABINETUL DE MECANICA are dotare tehnică corespunzatoare pentru meseriile lucrător în prelucrari la cald, sudor, tehnician mecanic pentru întreținere și reparații.

MEDGIDIA

Str. Dezrobirii, nr. 1

E-mail: ctntmed@gmail.com

Tel/Fax: 0241. 811.936

               0341.806.514

Link-uri utile

bottom of page