top of page
               
    20.10      Descoperit din timp, cancerul la sân poate fi învins!

       Astăzi, 20 octombrie 2016 la Colegiul Tehnic ”Nicolae Titulescu” Medgidia s-a desfășurat o ”Sesiune de informare și educare în prevenție”, diseminându-se informații cu privire la modalitățile de prevenție a cancerului de sân și a cancerului de col uterin.
       Evenimentul de astăzi s-a desfășurat în cadrul proiectului CORAI, proiect ce își propune să educe și să informeze populația din municipiul Medgidia și din localitățile învecinate cu privire la modalitățile de prevenție a cancerului de sân și a cancerului de col uterin și pe această cale, să contribuie la creșterea numărului persoanelor care depistează în faze incipiente această maladie, prin efectuarea controalelor periodice de specialitate. 
        În cadrul evenimentului desfășurat în CDI au participat elevii claselor IX A, IX B și X B însoțiți de profesori și diriginți: Ilie Adrian, Mureșan-Zamfirescu Mona, Țapu Marinela, Durlă Mihaela, Seimeneanu Camelia și Raluca Turliu.
        Activitatea a fost mediatizată de Televiziunea Media TV.
        Proiectul este finanțat prin programul de responsabilitate socială HEINEKEN pentru Comunități, și este implementat de Asociația Community Aid România în parteneriat cu Primăria Municipiului Medgidia și Biblioteca Municipală Medgidia Filiala Nord. 
        Mulțumim tuturor celor ce au fost prezenți la eveniment! 
        Ai grijă de tine, sănătatea ta primează!

bottom of page