top of page

              În cursul anului școlar 2019-2020, liceul nostru a beneficiat de generozitatea SN NUCLEARELECTRICA SA, sub forma unei sponsorizări. Astfel, au fost dotate laboratoarele de fizică și chimie ale liceului. S-au achiziționat  atât obiecte de mobilier, cât și aparatură specifică activităților didactice.

            Această sponsorizare este cu atât mai prețioasă, cu cât liceul nostru nu a dispus o lungă perioadă de timp de fonduri pentru modernizarea laboratoarelor respective. Mobilierul, aparatura, materialele erau toate depășite moral sau fizic. În urma parteneriatului școală - SC NUCLEARELECTRICA SA, beneficiem de spații moderne pentru lucru și studiu, aflate la nivel european și care corespund exigențelor lumii în care trăim. Astfel, elevii liceului pot învăța într-o școală cu adevărat europeană.

            Conducerea liceului, întregul personal depun în continuare eforturi pentru a găsi resurse astfel încât să fie îmbunătățită baza materială, pentru ca învățământul să devină o plăcere și nu o obligație pentru elevi. Suntem mândri și recunoscători că SC NUCLEARELECTRICA SA  reprezintă parte a acestor eforturi!

            Cuvintele noastre sunt insuficiente pentru a ne exprima gratitudinea și îndrăznim să sperăm la colaborări ulterioare precum și la faptul că modelul generozității SN NUCLEARELECTRICA SA va fi urmat și de alte firme și instituții.

bottom of page