top of page

 

                                                    Sosirea primăverii, șirag de gânduri și emoții   

                                                    

 

 

             În aşteptarea zilei de 1 martie, a Mărțișorului, dar şi a celei de 8 martie, dedicate Mamei, joi, 27 februarie 2020, a fost o adevărată sărbătoare pentru toți elevii Liceului Tehnologic ”Nicolae Titulescu” din Medgidia.

            Manifestările dedicate sărbătorilor lunii martie, au fost completate de o activitate în cadrul căreia, corul liceului nostru a interpretat cântece despre buna sosire a primăverii, dar mai ales, despre cea pe care fiecare dintre noi o consideră ”ancoră” a prezenței noastre fizice și spirituale în această lume, Mama.
            Emoția și speranța și-au pus amprenta asupra noastră, a tuturor celor prezenți, dorindu-ne ca sărbătorile ce vor veni să constituie cu adevărat un ”cap de primăvară” (așa cum i se spunea în trecut Mărțișorului), fructuos și benefic pentru noi toți. Ceea ce am realizat cu acest prilej, se constituie într-un real exemplu de comuniune, bună colaborare și fragment de educație pe care încercăm să o oferim elevilor noștri, prin noi, dar mai ales prin ei înșiși.
           Urăm partenerilor noștri, părinților și bunicilor, dar și tuturor celor care, într-un fel sau altul, ne sunt sprijin în demersul nostru de a educa, învăța și ocroti elevii ce ne trec pragul an de an, o primăvară caldă și frumoasă!

bottom of page