top of page

                                           O generozitate perpetuă

 

          SN NUCLEARELECTRICA SA este o companie cu profunde semnificații pentru Liceul Tehnologic ”Nicolae Titulescu” din Medgidia. Putem deja să vorbim despre o tradiție în ceea ce privește colaborarea noatră, aceasta întinzându-se pe parcursul mai multor ani. Colaborarea s-a materializat într-o succesiune de sponsorizări. Din partea companiei  SN NUCLEARELECTRICA SA au venit către Liceul Tehnologic ”Nicolae Titulescu” din Medgidia o serie de obiecte specifice demersului didactic: mobilier, aparatură tehnologică. Din partea liceului nostru către compania  companiei  SN NUCLEARELECTRICA SA se orientează toată gratitudinea și aprecierea noastră, a beneficiarilor acestor generoase sponsorizări.

          Concret, recent, liceul nostru a beneficiat de un număr de 35 de laptopuri, ca parte a sponsorizării companiei  SN NUCLEARELECTRICA SA. Utilitatea acestora este cu atât mai evidentă în condițiile actuale, marcate de pandemie, în care accentul este pus pe educația la distanță, on-line. Cu siguranță că aceaste calculatoare își găsesc utilitatea în contextul actual, generat nu doar de criza sanitară, ci orientat spre modernizarea învățământului, în general.

Așa cum am menționat, această sponsorizare de 35 de laptopuri vine să se adauge la un demers inițial, extrem de generos și acela, finalizat cu dotarea laboratoarelor de fizică și chimie. Această sponsorizare, subliniem, este cu atât mai prețioasă cu cât școala nu dispune de fonduri proprii pentru îmbunătățirea bazei materiale. După cum am afirmat și într-un alt context, ne-am bucura ca modelul generozității SN NUCLEARELECTRICA SA să fie urmat și de alte companii.

          Investiția făcută de SN NUCLEARELECTRICA SA în aparatura atât de necesară unui învățământ modern, de calitate, este o investiție în tineri! Mulțumim și pe această cale generoasei companii, cu atât mai mult cu cât elevii nostri chiar au nevoie de susținere, provenind din medii defavorizate. Suntem convinși că cea mai profitabilă investiție rămâne aceea în viitorul acestor tineri.

bottom of page