top of page

Un workshop instructiv şi deosebit de atractiv:

CNE Cernavodă

 în faţa elevilor de la Liceul Tehnologic „Nicolae Titulescu” din Medgidia

 

Miercuri, 17 noiembrie 2021, la Liceul Tehnologic „Nicolae Titulescu” din Medgidia a avut loc un workshop iniţiat de CNE Cernavodă. Liceul nostru a fost gazda evenimentului, elevii au fost beneficiarii unor informaţii generoase şi de specialitate, venite din partea a doi reprezentanţi ai CNE Cernavodă, respectiv doamna Raluca Andreea Nedelcu şi domnul Romeo Dupir.

Elevii au fost iniţiaţi în specificul diferitelor tipuri de energie (hidraulică, solară, eoliană, a combustibililor fosili etc). Evident că accentul a fost pus pe specificul energiei nucleare, în legătură cu aceasta elevii au primit informaţii de maximă acurateţe şi profesionalism.

Acest workshop s-a desfăşurat sub foma unui dialog continuu între reprezentanţii CNE Cernavodă şi elevii liceului, care au răspuns la întrebări şi, la rândul lor, au adresat întrebări, primind astfel răapunsuri de specialitate.

Această activitate reprezintă un pas în plus într-un lung traseu al unei colaborări între CNE Cernavodă şi Liceul Tehnologic „Nicolae Titulescu” din Medgidia, desfăşurată sub forma unei sponsorizări extrem de generoase, în mai multe tranşe. 

Beneficiarii informaţiilor oferite cu maxim profesionalism de doamna Raluca Andreea Nedelcu şi domnul Romeo Dupir au fost elevii claselor a IX-a A, a X-a A, a XI-a A, şi a XII-a A. În condiţiile unei dezvoltări, a unei evoluţii constante a  CNE Cernavodă, doamna director, prof. Vasilescu Rodica şi-a exprimat speranţa că o parte din elevii liceului vor reuşi să lucreze pentru această societate de prestigiu.

Activitatea s-a desfăşurat on-line, respectându-se toate regulile impuse de pandemie.

bottom of page