top of page

                                                           

                                               Totul împotriva traficului de persoane

 

          Astăzi, 4 martie 2020, în Amfiteatrul Liceului Tehnologic "Nicolae Titulescu", au avut loc două activități de conștientizare, prevenire și control al comportamentelor nesănătoase ce pot aduce atingere persoanei, mediului în care trăiește, și nu în ultimul rând, societății.

          Activitățile s-au derulat la inițiativa și în parteneriat cu Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane (Centrul Regional Constanța), sub denumirea "Ia atitudine! Împreună pentru siguranța ta!" și "Dă-i libertate! Nu-i plăti exploatarea!".

          Demersul inițiat a beneficiat de prezența a 300 de elevi ai liceului nostru, și a cadrelor didactice ce i-au însoțit, și a avut drept scop oferirea de informații privind problematica traficului de persoane, a căilor de prevenire și combatere a acestui fenomen.

          Întâlnirea a fost susținută prin prezentarea realizată de dl. Țuțuianu Marian din partea DJTS Constanța, cu colaborarea directorului, prof. Vasilescu Rodica. Această dezbatere s-a focusat pe fenomenul și consecințele traficului de persoane, fiind sprijinită de prezentarea unor clipuri video, prezentări PPT cu această tematică. La finalul activității, tuturor celor prezenți li s-au înmânat flyere. 

bottom of page