top of page

"Ultima ora de dirigentie

           La  Colegiul  Tehnic „Nicolae Titulescu” din Medgidia,  astăzi marcăm un moment încărcat de solemnitate, „Festivitatea absolvenţilor”.
   Într-o atmosferă de profundă emoţie, elevii claselor a XII-a  A , a XII-a B liceu, precum şi cei la învăţământul profesional, a  11- a  A şi a 11-a B, Promoția 2015  şi-au luat rămas bun de la profesorii şi colegii lor, iar discursurile rostite de ei au impresionat auditoriul prin claritate, entuziasm şi profunzime.
   Emoţionaţi, diriginţii acestora, au citit catalogul pentru ultima dată, încheindu-se astfel o primă etapă a devenirii absolvenţilor, care vor porni în viaţă cu bagajul informaţional aprofundat în cei patru ani de şcoală.
   Predarea ştafetei a constituit apogeul acestei serbări. Reprezentanta absolvenţilor, eleva Cojocaru Bianca, a înmânat cheia succesului colegei de la XI B, Lazăr Roxana.
   Festivitatea s-a încheiat cu un moment artistic, creaţie a elevilor de la clasa a XII a A, Roman Ovidiu şi Oboroceanu Florin, o trecere în revistă, pe acorduri muzicale, a vieţii de licean.
      Evenimentul a fost mediatizat de Televiziunea „Alpha Media”.

Colegiul Tehnic

Nicolae Titulescu

MEDGIDIA

  • Wix Facebook page

Str. Dezrobirii, nr. 1

E-mail: ctntmed@gmail.com

Tel/Fax: 0241. 811.936

               0341.806.514

PROGRAM SECRETARIAT

 

Luni - Vineri 

08:00 - 16:00

2013 - 2015 CTNT Medgidia - Realizat de Marius Chiricu

Link-uri utile

bottom of page