top of page

Ziua Internationala a Educatiei!

      Luni, 5 octombrie 2015, la Colegiul Tehnic ,,Nicolae Titulescu”din Medgidia a fost sărbătorită Ziua Internationala a Educației, fiind evidenţiat rolul educatorilor care contribuie la dezvoltarea țării prin pregătirea temeinică a viitorilor ei cetățeni.

         Această zi a fost marcată prin activităţi specifice desfăşurate de elevii colegiului nostru împreună cu profesorii lor. A fost reliefată, de asemenea, preocuparea instituțiilor mondiale, UNESCO ȘI Organizația Internațională a Muncii de a identifica soluții pentru ca toți copiii să aibă acces la educație, să participe la viața socială, să se integreze în societate și să fie cât mai adaptați.

         Șansele elevilor la educație, rolul dascălilor, importanța asimilării de informații din diferite domenii ale cunoașterii au fost evidențiate în prezentări Power Point. Lecturile paralele, in interpretarea elevilor noştri, au deschis o fereastră peste timp, prin imaginea şcolii româneşti, oglindită în operele clasicilor noştri : I. Slavici, I .L. Caragiale, M. Sadoveanu.

         Spectacolul pregătit de elevii noştri, talentaţi actori, a încheiat seria de activităţi închinate acestui moment festiv. Spectacolul a fost coordonat de membrii Comisiei Limbă şi comunicare.

MEDGIDIA

Str. Dezrobirii, nr. 1

E-mail: ctntmed@gmail.com

Tel/Fax: 0241. 811.936

               0341.806.514

Link-uri utile

Colegiul Tehnic

Nicolae Titulescu

MEDGIDIA

Str. Dezrobirii, nr. 1

E-mail: ctntmed@gmail.com

Tel/Fax: 0241. 811.936

               0341.806.514

Menu
Link-uri utile

PROGRAM SECRETARIAT

 

Luni - Vineri

08:00 - 16:00

2013 - 2015

CTNT

bottom of page