top of page

                                                      ”Ziua Mondială a Mediului”

         În fiecare an, pe data de 5 iunie este aniversată Ziua mondială a mediului înconjurător. În Centrul de Documentare și Informare ”Alfa și Omega” al Colegiului Tehnic ”Nicolae Titulescu” Medgidia a fost organizată o masă rotunda, denumită sugestiv ”Probleme și soluții…”. Cu acest prilej, elevi ai claselor a IX-a au dezbătut cele mai acute probleme de mediu cu care se confruntă omenirea. Pentru o mai bună și deplină înțelegere a acestei tematici de actualitate în societatea contemporană, s-au distribuit și rezolvat chestionare, au fost realizate afișe și postere relevante pentru tematica abordată.
        Marcarea acestei zile reprezintă unul dintre principalele mijloace prin care Organizaţia Naţiunilor Unite încearcă să stimuleze preocuparea oamenilor pentru protejarea mediului înconjurător şi în acelaşi timp să sensibilizeze factorii de decizie să acţioneze în acest sens. Astfel, activitatea organizată de către liceul nostru se înscrie cu succes pe linia manifestărilor menite să susțină eforturile făcute atât la nivel national, cât și la nivel mondial. 
        Activitatea a fost coordonată de director prof. Vasilescu Rodica și profesorii Sava Jenica, Vasilescu Romulus Aurelian, Kober Ingrid Alina și bibliotecar Turliu Raluca.

bottom of page