top of page

Ziua Pamantului

      Milenii au trecut de când minunata  noastră Planetă Albastră, Pământul sau Terra a luat naştere sub vegherea lunii şi a stelelor eterne.
     Pentru că îşi iubesc planeta, elevii Colegiului Tehnic ”Nicolae Titulescu„ din Medgidia, împreună cu profesorii lor, au organizat o activitate desfăşurată în CDI „Alfa & Omega”, închinată acestui eveniment.
         A fost mai întâi vizionat un film care arată, prin forţa exemplului, că este necesar să ne protejăm pădurea, să n-o sluţim cu reziduuri de tot felul.
      Se ştie că pădurile sunt aurul verde al planetei, tocmai de aceea ecologizarea zonei împădurite de la marginea oraşului constituie un exemplu de bună practică.
      Talentul artistic al elevilor noştri a ieşit la iveală în desene inspirate care constituie mesaje venite în sprijinul iniţiativei de protejare a Pământului şi totodată semnale de alarmă adresate instituţiilor abilitate şi oamenilor în general, sensibilizându-i .
         Activitatea a fost coordonată de doamna director Vasilescu Rodica şi doamnele profesoare Untaru Elena şi Mădan Florentina.

Colegiul Tehnic

Nicolae Titulescu

MEDGIDIA

  • Wix Facebook page

Str. Dezrobirii, nr. 1

E-mail: ctntmed@gmail.com

Tel/Fax: 0241. 811.936

               0341.806.514

PROGRAM SECRETARIAT

 

Luni - Vineri 

08:00 - 16:00

2013 - 2015 CTNT Medgidia - Realizat de Marius Chiricu

Link-uri utile

bottom of page