top of page

Ziua Colegiului Tehnic “Nicolae Titulescu” din Medgidia

          Miercuri, 26 martie 2014, la Colegiul Tehnic „Nicolae Titulescu”, cu prilejul “Zilelor şcolii”, s-au desfăşurat mai multe activităţi, menite să pună în valoare creativitatea, bunul gust, inteligenţa, fantezia elevilor noştri.

          Activitatea de astăzi are o semnificaţie specială, deoarece se împlinesc 65 de ani de la înfiinţarea instituţiei şcolare, eveniment marcat prin dezvelirea unor plăci omagiale pe care sunt inscripţionate numele directorilor de la înfiinţare până azi.

       În egală măsură s-a dorit ca acest moment festiv să facă mai  bine  cunoscută în comunitatea  locală  activitatea elevilor noştri şi a cadrelor didactice implicate.

          Deschiderea festivă a constituit preludiul activităţilor realizate cu acest prilej.

      Elevii tuturor claselor, coordonaţi de profesorii diriginţi şi  cadre didactice  şi-au  dovedit  priceperea, fantezia, bagajul variat al cunoaşterii sau buna stăpânire a tainelor meseriei în cadrul atelierelor de lucru.

      Tematica acestora, variată şi atractivă, îmbină în mod inspirat utilul cu plăcutul, valorificând în special  învăţarea sub formă de joc: ,,Pământul o necunoscută?”; „Atelier de creaţie vestimentară-Quilling”; „Luminează-te electric!”; "În jurul lumii prin zile mondiale-Prezentare prezi”;”N.Titulescu-personalitate europeană”;”AutoCAD între tehnică şi creaţie”;”Călător prin Europa”;”Şahul-sportul minţii”;”Managementul emoţiilor”.”Pregătire psihologică pentru examene”;”Legislaţia rutieră-pietoni”;”Cum procedăm în caz de cutremur sau incendiu”;”Atelier de sudură”.

         Spectacolul de la ora unsprezece a reprezentat momentul de vârf al zilei, încărcat de zâmbet şi culoare, în acordurile muzicii şi în pas de dans. La realizarea lui şi-au dat concursul cei mai buni dintre elevii noştri, talentaţi actori, dar şi invitaţi la fel de înzestraţi cu har artistic: copiii de la grădiniţa cu program normal nr. 12 arondată şcolii noastre .

        Profesorii care au contribuit la buna desfăşurare a spectacolului sunt: Tarnowetzki Gabriela,Vasile Alina, Chivu Cristina şi Zamfirescu Mona.

         La acest ceas festiv nu puteau lipsi acei dascăli şi oameni ai şcolii, foşti elevi care au contribuit la prestigiul ei.

       Este un bun prilej pentru dialog, între generaţiile de ieri şi cele de azi şi o fericită ocazie de a le mulţumi foştilor colegi pentru întreaga lor activitate închinată şcolii.

      Invitaţii au  primit  din  partea amfitrionilor monografia Colegiului Tehnic Nicolae Titulescu, realizată  de colegii noştri,domnii profesori dr. Claudia şi Adrian Ilie.

        Întregul eveniment a fost filmat de televiziunile locale „Alpha Media” si „Media TV”.

Colegiul Tehnic

Nicolae Titulescu

MEDGIDIA

  • Wix Facebook page

Str. Dezrobirii, nr. 1

E-mail: ctntmed@gmail.com

Tel/Fax: 0241. 811.936

               0341.806.514

PROGRAM SECRETARIAT

 

Luni - Vineri 

08:00 - 16:00

2013 - 2015 CTNT Medgidia - Realizat de Marius Chiricu

Link-uri utile

bottom of page