top of page

Clopoțelul sună un nou început de an școlar

       Deschiderea anului școlar 2014-2015 a  constituit și de această dată un prilej de bucurie, atât pentru dascăli, cât și pentru elevi deopotrivă, care s-au regăsit în incinta Colegiului Tehnic „Nicolae Titulescu” din Medgidia, cu prilejul festivității organizate în cea dintâi zi de cursuri.
        Doamna director Vasilescu Rodica   a adresat tuturor celor prezenți, elevi, părinți și dascăli, un discurs convingător despre importanța școlii, menirea profesorilor și angrenarea tuturor eforturilor în scopul obținerii unor rezultate deosebite, care să pună în valoare școala noastră. Dânsa i-a îndemnat pe elevii noștri să purceadă în această călătorie realizată de om- cunoașterea- și alături de colegii și profesorii lor să readucă unitatea școlară la adevărata ei valoare.
         Festivitatea s-a bucurat de prezența domnului primar al Municipiului Medgidia, Iordache Marian, care le-a urat elevilor, părinților și cadrelor didactice un an școlar cu rezultate deosebite.
          Din partea Consiliului Local Medgidia a participat doamna doctor Daniela Daniel.
      Elevii premianți, cei care au participat la concursuri naționale și internaționale, precum și cei implicați în diferitele activități extracurriculare, au primit diplome.

Colegiul Tehnic

Nicolae Titulescu

MEDGIDIA

  • Wix Facebook page

Str. Dezrobirii, nr. 1

E-mail: ctntmed@gmail.com

Tel/Fax: 0241. 811.936

               0341.806.514

PROGRAM SECRETARIAT

 

Luni - Vineri 

08:00 - 16:00

2013 - 2015 CTNT Medgidia - Realizat de Marius Chiricu

Link-uri utile

bottom of page