top of page

ACTIVITATI EXTRACURRICULARE

DESFASURATE IN ANUL SCOLAR 2014 - 2015

La Cercul Militar din Medgidia se desfășoară , în perioada 28 – 29 mai 2015, o nouă ediție a Târgului Ofertelor Educaţionale. Evenimentul organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa se adresează absolvenţilor de gimnaziu şi liceu, sub sloganul „Alege Educaţia! Este calea către viitorul tău“.

Aplicarea practică a cunoștințelor teoretice acumulate de elevi a fost  dintotdeauna o componentă  esenţială în pregătirea acestora, obiectivul fundamental fiind dobândirea  abilităților practice .

 La  Colegiul  Tehnic „Nicolae Titulescu” din Medgidia,  astăzi marcăm un moment încărcat de solemnitate, „Festivitatea absolvenţilor”. Într-o atmosferă de profundă emoţie, elevii claselor a XII-a  A , a XII-a B liceu, precum şi cei la învăţământul profesional, ...

Joi, 14 mai 2015, la Colegiul  Tehnic  „Nicolae  Titulescu”, din Medgidia,  cu  prilejul  “Zilei  Școlii”, la împlinirea a 66 de ani de la înfiinţare,  s-au  desfăşurat  mai    multe  activităţi, menite  să  pună  în valoare  creativitatea, bunul gust, inteligenţa, fantezia elevilor  noştri. 

Astăzi sărbătorim Ziua Mondială a Cărţii și Ziua Bibliotecarului. Din anul 1995, la iniţiativa UNESCO, în întreaga lume se marchează, la 23 aprilie, Ziua Mondială a Cărţii şi a Dreptului de Autor, având drept scop promovarea dreptului şi libertăţii lecturii, iar ca deviză „Lectura pentru toţi”. Evenimentul organizat anual de UNESCO.....

Milenii au trecut de când minunata  noastră Planetă Albastră, Pământul sau Terra a luat naştere sub vegherea lunii şi a stelelor eterne.

La Colegiul Tehnic „Nicolae Titulescu „ din Medgidia s-a desfăşurat activitatea  coordonată de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa, în colaborare cu Jandarmeria Locală Medgidia,  marcând împlinirea a 164 de ani de la înfiinţarea instituţiei, la data de 3 aprilie 1850.

Evenimentul derulat în România este parte integrantă a campaniei ”Get online week 2015!” (www.getonlineweek.eu) derulată la nivel European de către organizația Telecentre Europe (www.telecentre-urope.org) ...

La Colegiul Tehnic „Nicolae Titulescu” din Medgidia, elevii şi profesorii implicaţi în activitatea „Valentines Day vs. Dragobete” îşi propun să marcheze specificul sărbătorii care celebrează iubirea din perspectivă occidentală, dar în primul rând autohtonă.

Încă o filă din calendarul evenimentelor istorice, înscrisă cu litere de aur în cartea neamului- 24 ianuarie 1859-a fost marcată astăzi, 23 ianuarie 2015 şi la Colegiul Tehnic “Nicolae Titulescu” din Medgidia.

Astăzi se cuvine să aducem un luminos omagiu poetului cugetării și simțirii românești, de la naşterea căruia se împlinesc 165 de ani,Mihai Eminescu. Ziua de 15 ianuarie a fost ...

Sărbătoarea Crăciunului se apropie, ocazie cu care grupul de colindători, mesageri ai cadrelor didactice şi ai elevilor de la Colegiul Tehnic „Nicolae Titulescu” Medgidia...

Colindele, plugușorul, capra, obiceiuri al căror pitoresc îl redescoperim datorită elevilor participanți la festivitate, poeziile și eseurile în rezonanță cu momentul evocat, ne-au introdus, prin farmecul lor deosebit, în ....

Elevii Colegiului Tehnic „Nicolae Titulescu” din Medgidia, implicaţi în proiectul POSDRU” Construim împreună viitoarea ta carieră profesională!” –proiect cofinanţat prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013:Investeşte în oameni ...

“Istoria românilor ne arată că unirea a fost totdeauna ţelul cel mai dorit al lor. Ori de câte ori viitorul a surâs Romaniei, fiii ei nu au lipsit de a aspira către unire”.

Cu prilejul împlinirii a  96 de ani de la realizarea Marii Uniri, elevii și profesorii Colegiului Tehnic ”Nicolae Titulescu„ din Medgidia  au organizat un spectacol – ”În dor de neam și țară...” dedicat Zilei Naționale a României.

În  perioada 24- 30 noiembrie 2014 la Colegiul Tehnic ”Nicolae Titulescu ” din Medgidia  s-a desfășurat, sub genericul ”Oportunități de dezvoltare personală prin educație nonformală”, a XV-a ediție a Festivalului Național al Șanselor Tale .

La  Colegiul Tehnic  „Nicolae Titulescu „ din Medgidia  s-a desfăşurat  pe  21  noiembrie  2014  a  şasea conferinţă  din  cadrul Proiectului POSDRU-„Construim împreună viitoarea  ta  carieră  profesională!”

La Colegiul Tehnic” Nicolae Titulescu” din Medgidia, în cadrul Proiectului SNAC, având ca temă „Săptămâna fructelor și legumelor”, elevii au fost antrenați într-o acțiune caritabilă de achiziționare a fructelor și legumelor de sezon.

La Colegiul  Tehnic ”Nicolae Titulescu” din Medgidia s-a desfășurat astăzi, 14 noiembrie 2014, o activitate închinată Zilei Internaționale a Toleranței, sărbătorită pe 16 noiembrie, an de an, începând cu anul 1995.

 Pe  14  noiembrie  2014 se împlinesc 136 de  ani  de la  revenirea  Dobrogei  sub  administrație românească. 

Ziua  de 20 noiembrie 2014,  numită și ZIUA NAȚIONALĂ FĂRĂ TUTUN, este dedicată demersurilor de a-i determina pe tineri, ca măcar într-o singură zi din an, să renunțe la  acest obicei dăunător  și costisitor.

Vineri, 31 octombrie 2014, la Colegiul Tehnic ”Nicolae Titulescu” din Medgidia  a avut loc activitatea dedicată ”Zilei Mării Negre”, aniversată anual la această dată.

Săptămâna aceasta la Colegiul Tehnic „Nicolae Titulescu„din Medgidia  s-a desfăşurat activitatea „TRICK OR TREAT” .

 În conformitate cu adresa I.S.J. nr. 4248 și a protocolului nr. 9647 din 08.07.2013 privind pregătirea în domeniul situațiilor de urgență a elevilor din învățământ

Elevii Colegiului Tehnic ”Nicolae Titulescu” din Medgidia au marcat astăzi, 26.09.2014, ZIUA INTERNAȚIONALĂ A LIMBILOR EUROPENE printr-o activitate specifică, desfășurată la CDI ALFA &OMEGA.

La activitate au participat elevii claselor a IX-a A și a XI-a. Au fost prezentate cele mai importante momente ale tragediei evreiești, însoțite de imagini și documente de arhivă.

Astăzi, 8 octombrie 2014, la Colegiul Tehnic ”Nicolae Titulescu” din Medgidia a avut loc a doua Conferință de motivare, informare și conștientizare-”Elevi și antreprenori, beneficiari și binefăcători, egal beneficii” din cadrul proiectului ”Construim împreună viitoarea ta carieră profesională!”, POSDRU:ID 138528.

Elevii Colegiului Tehnic ”Nicolae Titulescu” au marcat astăzi, 03.X.2014, Ziua Mondială a Educației,celebrată pe 5 octombrie 2014,  printr-o activitate specifică.

Astăzi, 3 octombrie 2014, a avut loc Conferința de conștientizare a rolului activității de consiliere și orientare profesională –”Anii de liceu-începutul carierei profesionale” din cadrul Proiectului POSDRU ”Construim împreună viitoarea ta carieră profesională!”

In data de 01 octombrie 2014 elevii din cadrul Colegiului Tehnic Nicolae Titulescu Medgidia au participat alaturi de alti elevi ai Municipiului Medgidia la o actiune globala de constientizare a cancerului de san.

Elevii Colegiului Tehnic ”Nicolae Titulescu” din Medgidia au marcat astăzi, 26.09.2014, ZIUA INTERNAȚIONALĂ A LIMBILOR EUROPENE printr-o activitate specifică, desfășurată la CDI ALFA &OMEGA.

Deschiderea anului școlar 2014-2015 a  constituit și de această dată un prilej de bucurie, atât pentru dascăli, cât și pentru elevi deopotrivă, care s-au regăsit în incinta Colegiului Tehnic „Nicolae Titulescu” din Medgidia, cu prilejul festivității organizate în cea dintâi zi de cursuri.

MEDGIDIA

Str. Dezrobirii, nr. 1

E-mail: ctntmed@gmail.com

Tel/Fax: 0241. 811.936

               0341.806.514

Link-uri utile

Colegiul Tehnic

Nicolae Titulescu

MEDGIDIA

Str. Dezrobirii, nr. 1

E-mail: ctntmed@gmail.com

Tel/Fax: 0241. 811.936

               0341.806.514

Menu
Link-uri utile

PROGRAM SECRETARIAT

 

Luni - Vineri

08:00 - 16:00

2013 - 2015

CTNT

bottom of page