top of page

                                                            Toamna, al sufletului cald refugiu

 

                  Distinsa toamnă a pășit încet în sufletele noastre dornice de liniște, iar acum își face bagajele și e gata să plece, lăsându-ne cu pace în inimi, pregătiți să încheiem cu un bilanț frumos anul ce se va termina în curând. Atâtea începuturi și sfârșituri încap în acest anotimp, încât s-ar părea că însuși universul e o veșnică toamnă; acum se termină culesul strugurilor, cad frunzele copacilor, iar păsările își părăsesc ușor, ușor, cuiburile, noi asistând în liniște la acest minunat spectacol.

                  Întru celebrarea bogatului anotimp, elevii tuturor claselor Liceului Tehnologic ”Nicolae Titulescu” Medgidia au organizat o mare adunare de talente, voie bună și mai ales, mese îmbelșugate, pline cu bucatele darnicei toamne românești, în cadrul unui adevărat târg al sezonului. Deasemenea, aceștia au realizat și prezentat  materiale în legătură cu tradiţiile și obiceiurile specifice sărbătorilor autumnale, au cântat și au dansat, s-au bucurat de acest frumos moment. 

               Sărbătoarea a fost coordonată de d-na prof. Țapu Marinela, cu sprijinul d-nei director Vasilescu Rodica și al tuturor diriginților, fiind în sine un atelier de creativitate la care elevii au dat dovadă de multă implicare și imaginație.

bottom of page